Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Η ΒΙΒΛΙΟΘΉΚΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΊΟΥ ΜΑΣ , Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΚΑΙ  Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ. ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ,ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ...
Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ »

ΕΠΑΙΝΟΙ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ

Σήμερα  Τετάρτη 13/06/2012 , σε μια λιτή εκδήλωση που έγινε στο σχολείο μας από τη Μαθητική Δανειστική Βιβλιοθήκη του σχολείου μας και  τον υπεύθυνο δάσκαλο  κ. Καρα΄ί΄σκο Κων/νο ,  έγινε ένας απολογισμός για τη λειτουργία της σχολικής μας βιβλιοθήκης και δόθηκαν ,  από το Διευθυντή του σχολείου μας κ.Μπαξεβάνη Νικόλαο , οι Έπαινοι Φιλαναγνωσίας , στους μαθητές που κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς δανείστηκαν και διάβασαν τα περισσότερα βιβλία.
Οι μαθητές που βραβεύτηκαν ήταν :
Ο Κυπίσης Ελευθέριος του Δ2 με σύνολο βιβλίων 28.
Ο Μιχαήλ Μιχαήλ της Β΄ τάξης με 23 βιβλία.
Η Ορδουλίδου Γενοβέφα της Β΄ τάξης κα η  Ευφημιανίδου Βιργινία της Β΄ τάξης με 20 βιβλία.
Οι παραπάνω μαθητές εκτός από τον Έπαινο πήραν και από ένα βιβλίο σαν δώρο για τη συμμετοχή τους και τη φιλαναγνωσία τους.
Ευχόμαστε του χρόνου να  τους μιμηθούν και άλλοι μαθητές/τριες μας.
Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ »