Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από τη βιβλιοθήκη του 6ου Δ.Σ. Βέροιας ανακοινώνονται τα εξής:

        '' Οι πόροι για την αγορά επιπλέον τίτλων στις βιβλιοθήκες είναι περιορισμένοι. Η ανανέωσή τους μπορεί να στηριχθεί στις δωρεές γονέων , μαθητών , βιβλιοπωλείων , εκδοτικών οίκων , φίλων και γνωστών.
         Θέλετε τα βιβλία που διαβάσατε να τα προσφέρετε κάπου όπου θα πιάσουν πραγματικά τόπο; Χαρίστε όσα βιβλία διαβάσατε κι είσαστε έτοιμοι να αποχωριστείτε. Θα ελευθερώσουν χώρο στη βιβλιοθήκη σας για καινούργια. Έτσι θα μοιραστείτε και τη χαρά της ανάγνωσης με κάποιον άλλον που θα διαβάζει ένα βιβλίο της δικής σας επιλογής.
          Μη ρίχνετε τα βιβλία σας στην ανακύκλωση, χαρίστε τα σε κάποιον που μπορεί και θέλει να τα διαβάσει.
          Αν θελήσετε να δωρίσετε βιβλία ακόμα και τα CD-DVD και ότι άλλο υλικό έχετε που ενδεχομένως δεν χρησιμοποιείται πια, τότε  ''Χαρίστε τα στη βιβλιοθήκη του σχολείου μας/σας ''.
          Επίσης όσοι έχουν βιβλιοπωλεία ή εκδοτικούς οίκους και διαβάζουν την ανακοίνωση αυτή , και θέλουν να μας χαρίσουν κάποιους τίτλους παιδικών βιβλίων μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.
          Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο και φαξ :  23310-63904 ή με e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση : 6dimvero@sch.gr ( υπεύθυνος κ. Καρα΄ί΄σκος Κωνσταντίνος )  κι εμείς θα σας υποδείξουμε τον τρόπο που θα φτάσουν τα βιβλία στα χέρια μας.

   Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ            Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ



       ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                      ΚΑΡΑ΄Ι΄ΣΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου